Živý stream z výslechů případu Depp vs. Heard je komedie. Chybí jen soudkyně Barbara

27. duben 2022

Rodinná historie a generační traumata jsou hlavním tématem druhé řady seriálu Ruská panenka. Děj připomíná sezení rodinných konstelací, ale místo špatných herců postavy cestují v čase za svými předky. V nové epizodě podcastu Kompot uslyšíte také, jak se údajně herec Bill Murray dotýkal svých kolegyň na place, až bylo pozastaveno natáčení filmu, a vše o soudu Johnnyho Deppa s exmanželkou.

Druhá série seriálu Ruská panenka se konečně objevila na streamovací službě Netflix. Je vyprávěná jinak než ta první, ale stále drží tempo. V roli herní vývojářky Nadii se znovu objevila Natasha Lyonne, která několik dílů také režírovala. Poslechněte si celou recenzi v podcastu Kompot.

Jedenasedmdesátiletý herec Bill Murray údajně nevhodně sahal na kolegyně a film Azise Ansariho Being Mortal byl proto pozastaven. Co přesně se během natáčení stalo a napovídá něco Murrayho historie? Zjistíte v podcastu Kompot.

Exmanželé Johnny Depp a Amber Heard se navzájem žalují o stovky milionů dolarů a celý svět sleduje, jak bídné vztahy slavní lidé mohou mít. Soudní přelíčení je totiž živě streamováno a chybí mu už jen soudkyně Barbara.

Co jsme se během soudu dozvěděli a jak je možné, že se na to můžeme dívat? Pusťte si Kompot a sledujte nás na Instagramu!

Spustit audio