Agáta Jaromíra Soukupa nebo Praha – den & noc. Podívali jsme se na české bizáry

13. září 2022

Hraná reality show je formát, který se pomalu zabydluje na českých obrazovkách. Po Praha – den & noc na Voyo jsme se dočkali i pořadu Agáta Jaromíra Soukupa na TV Barrandov. Co to má vlastně být, zjistíte v nové epizodě podcastu Kompot, kde se také loučíme s královnou Alžbětou II. a vítáme krále Karla III..

Ve čtvrtek 8. září zemřela nejdéle vládnoucí britská panovnice Alžběta II. Jak její odchod sblížil rozkmotřenou královskou rodinu a můžeme na této smutné chvíli vidět i něco pozitivního? Poslechněte si zamyšlení nad událostmi v nejznámější monarchii v podcastu Kompot.

Skupina ochotníků spolu bydlí v centru Prahy v bytě, který je prošpikován kamerami. Pronajímá jim ho Joe, kterého hraje Uwa Vaník, známá postava pražského nočního života již od 90. let, kdy pracoval v Discolandu Sylvie pro Ivana Jonáka. To je tzv. hraná reality show Praha – den & noc, která se od začátku července vysílá každý den na Voyo. Nedokážete si to pořád představit? Pusťte si recenzi v podcastu Kompot, který se podíval za vás.

Neminula nás ani další třešnička tohoto žánru – zejména českým bulvárem očekávaná show Agáta Jaromíra Soukupa z dílny televize Barrandov. Je to první televizní pořad, který lze bez ostychu poslouchat z vedlejší místnosti? Zjistíte v Kompotu.

Nezapomeňte si pořídit lístky na projekci kultovního filmu s Reese Witherspoon Prává blondýnka, která se koná v pátek 16. září v kině Přítomnost. Přijďte osobně pozdravit Hanku a Šimona a užít si s nimi trochu růžové zábavy a taky nás samozřejmě sledujte na Instagramu.

Spustit audio

Související

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.