Billie Eilish má problém se čtverci a Mick Jagger se klaní mladým hitmakerům

28. duben 2022

Na americkém singlovém žebříčku se událo rotóčo, zpěváka Harryho Stylese a jeho čerstvý track As It Was totiž z prvního místa téměř okamžitě sesadil rapper Jack Harlow se singlem First Class. Moderátoři Velkých čísel řešili, jak moc draze zní, a podělili se také o své zkušenosti s leteckou první třídou. Čerstvý díl hudebního pořadu, který bedlivě sleduje hity, reflektoval mimo jiné nedávnou Coachellu nebo infiltraci BMTH do vrchních pater žebříčkového popu skrze hostovačky.

To, že Jacka Harlowa není radno podceňovat, pochopili snad už úplně všichni kromě Annabelle. Filip naopak upozorňoval na to, že je úplně jedno, kdo co letos dokázal, Tyler, The Creator ho totiž stejně strčí do kapsy. Kromě zasloužené ceny Grammy v souvislosti s povedenou deskou Call Me If You Get Lost z loňského června má na kontě ještě další úspěchy, které si připisuje až teď na jaře. Katapultoval se na první příčku albového žebříčku Billboard 200 díky vydaným vinylům, s jejichž prodejností trhá rekordy. Aby toho nebylo málo, má ještě úplně nejvýdělečnější hiphopovou tour postpandemické doby.

Do tuzemských hudebních trendů se opět podíval zpěvák Sofian Medjmedj, jehož nový singl Tlak Annabelle s Filipem využili k tlachání o tom, že rádi od svých oblíbených hudebníků a hudebnic očekávají překvapení. Překvapil je právě Sofian, nebo podle nich zatím jeho tracky nevytvářejí dostatečný tlak? Hned dva nové singly svým fanouškům nadělil rapper Lil Baby, který moderátory Velkých čísel z nějakého důvodu donutil k nadužívání terminologie ze školních besídek. Všemu nasadil korunu Filipův oblíbenec Pusha T, který se nebojí označit svou novou desku It’s Almost Dry za rapové album roku.

Koučoval Annabelle před jejím vystoupením na cenách Anděl 50 Cent? A vítají Annabelle s Filipem nastolenou featuringovou nadvládu kapely Bring Me The Horizon? Pusťte si čerstvý díl Velkých čísel!

autoři: Filip Černý , Annabelle
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.