Boho pop up v Berlínským modelu

10. březen 2012

Pop up akce v Praze rozjela Minty a po poutavém modelu prodejní události módy, doplňků a designu pak v loňském roce lačně skočilo hned několik českých a slovenských podnikavých a kreativních duší. Jednou z nich je i Patricie Madarová, která stojí za prodejní galerii vintage a autorské tvorby Boho.

V Modeschau jsme vloni v létě přinesli report z prvního Boho pop up store, který se odehrál na hranici Vinohrad a Vršovic (Boho Pop Up). Teď se chystá druhé pokračování, které bude hostit stále relativně nový prostor s názvem Berlínskej model, který najdete v Holešovicích. Druhý Boho pop up otevře ve čtvrtek 16. března večer a potrvá 4 dni, do neděle 19. března. Jako při prvním dílu Boho se můžete těšit na výběr vintage, retro módy a doplňků 30. až 80. Let a exkluzivní kolekci upravených kousků a designových originálů Boho. O konceptu Boho a plánovaném pop upu natáčela s Patricií Madarovou reportérka Anna Mayerová.

Odkazy:
boho.cz

Playlist:
Acteurs – Cloud Generating (uns.)
AU – Get Alive (Hometapes)
Dive – Geist (Captured Tracks)
Anni Rossi – Are You That Somebody (3 Syllables)
Zambri – Places (Kanine Records)
Bobby Womack – Please Forgive my Heart (XL)
Lucky Dragons – Existers, Mads Lund Kolding Remix (Swill Children)
Delicate Steve – Afria Talks To You (Luaka Bop)
Mirel Wagner – The Road (Friendly Fire)
Dreams – Bloodsport ( 6 bit)
Lemonade – Neptune (True Panther)

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.