Být single je jako jíst olivy: Někomu se to líbí, někomu ne

12. srpen 2020

Zuzana a Ivana tentokrát ve studiu, které pro ně znamená svět, uvítaly influencerku a ředitelku módy Janu Patočkovou. Ta popovídala vše o tom, jaké je to být single. Buchty sice zkušenost s pobytem na planetě single mají také, ale Ivana už si to nepamatuje, protože teď dlouhodobě kohabituje s chlapcem v jedné domácnosti. Zuzana má zase za sebou nepříliš povedenou zkušenost rodinného typu, takže má ještě v živé paměti, jaké je to prát po někom trenky.

Buchty se s Janou Patočkovou aka Pakočkou snažily zanalyzovat, zda je lepší být sám, nebo v páru, nebo jiném počtu. Jana tvrdí, že je výhoda a nevýhoda současně, že si může dělat, co chce – polštářová bitva v jedné osobě není úplně „vončo“. Zuzana zase s úlevou konstatovala, že partner bez peněz může člověku udělat docela vítr v peněžence. Ivana si myslí, že všechno má něco, a dohromady se vlastně shodly na tom, že žádný člověk není ostrov.

Zuzana pak ještě stihla přirovnat Janu k jednomu hnutí, které má v názvu milion, a připomněla, že základem života je utrpení – ať už máte hypotéku se svou drahou polovičkou, nebo ne.

Chcete si vzpomenout na to, jak jste byli zamilovaní až po uši a pak zjistili, že vaše láska poslouchá Arakain? Pusťte si do duše a uší aktuální díl Buchet a zjistíte, že nejste jediní, kdo nemusí nutně žít s někým na hromádce.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.