Casablanca na luxusní jachtě

24. červenec 2006

Na jachtě se nespí zrovna nejlíp, chybí vám soukromí a naopak nesmíte zapomenout na trpělivost a toleranci. O životě na jachtě, cestě přes Atlantik a křižování Středozemního moře vyprávěla v nedělní Casablance Alena Stránská, stevardka několika luxusních jachet a spoluautorka chystané knihy na toto téma. POSLECHNĚTE SI: Záznam pořadu

Jak objet svět a neplatit za to ani korunu? Zní to lákavě, ne? Nechte se najmout na luxusní jachtu se vším vybavením, cestujte po světě a nechte si za to platit. Ale pozor! Něco za něco. Občas na jachtě hrozí mořská nemoc, kapitán může vyžadovat drsnou disciplínu a loď nejede zrovna tam, kam si přejete vy, o tom totiž vždy rozhoduje majitel.

Rádi byste zažili kapku dobrodružství na lodi? Kritéria, která musíte splnit, nejsou úplně jednoduchá. Alena vám prozradí pár triků, jak uspět.

00417267.jpeg
autor: ČRo Radio Wave
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.