Čelisti: Jak je důležité míti svého Tesaře a pořádného Sicaria

28. červen 2018

I mistr Řehák se někdy nedostaví, a tak jeho místo za mikrofonem zaujímá skvěle naladěný Tonda Tesař. Ten je vedle publicistické činnosti známý tím, že ho nezajímá fotbal, což nám potvrzuje během novinkového vstupu.

Ale nejen fórky o Maradonovi je našinec živ. Diego Armando by si mimochodem pravděpodobně dobře rozuměl s hlavním hrdinou seriálu Patrick Melrose, který podobně jako argentinská ikona tráví svůj život na pomezí kómatu a euforie. Pozoruhodný a nepředvídatelný seriál o příslušníkovi britské smetánky bude patřit k letošním vrcholům, což potvrzuje i zcela čistý Tonda. 

Drogy nás dostihují i při dalším tématu. Je poměrně známá věc, že různé laskominy pro milovníky rauše překračují díky mexickým kartelům hranice se Spojenými státy. Druhý díl temného thrilleru Sicario si tak znovu bere na paškál krajinu bez svědomí a zákona. Chybí tu sice tíže nedostižné jedničky, ale Benicio del Toro stále zabíjí pohledem a krvavý neo-western z bouřlivého pomezí je stále chytlavá komodita.

Místo bílého prášku budeme za týden vdechovat horkou minerálku. Spaste svoje nosy a nashle ve Varech! Pokud nevíte, na co zajít, poslouchejte Čelisti až do konce.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.