Chci hrát v zahraničních rádiích, proto intenzivně pracuji na singlech, říká hudebnice Annabelle

19. říjen 2021

Zpěvačka, skladatelka a moderátorka Annabelle vystoupila živě v rámci další Radio Wave Studio Session. V proskleném studiu ji doprovodili Tereza Jirotková aka DJ Battle Lady a Kristián Kuszniruk za bicími nástroji. Annabelle už můžete z vysílání Radia Wave dobře znát z pořadu Velký čísla, který moderuje každou středu večer společně s Filipem Černým.

„Mám ambice na zahraniční rádia, takže se teď snažím intenzivně pracovat na singlech. Chci, aby byly co nejvíc kvalitní a na zahraniční úrovni, aby se tam něco uchytilo a zvyšovalo se tam o mně povědomí. Teprve potom mám v plánu vydat desku. Rozhodně už na ní ale začínám pracovat, protože to zabere nějaký čas,“ říká hudebnice Annabelle.

Annabelle s kapelou

Annabelle v minulosti studovala populární hudbu na škole v Londýně. „Uvažovala jsem, že tam zůstanu. Pak ale přišla lehká depka, a tak jsem se vrátila. Rozběhl se pak úplně jiný kolotoč. Myslím si, že to tak mělo být. Já hodně věřím na osudové věci. Po návratu jsem začala pracovat pro Café V lese a Universal Music, odkud jsem sice byla propuštěna, nakonec jsem tam ale podepsala uměleckou smlouvu,“ vysvětluje hudebnice.

Kde vznikl nápad na využívání nalepovacích face tattoos, kterými je zpěvačka Annabelle tak pověstná? A co patří mezi její největší hudební sny? Poslechněte si celý rozhovor.

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.