Co listopad dal a vzal: Rozvolněné putování za těžkotonážním rapem

4. prosinec 2020

Damn Son, kdes to našel? ptáme se klasicky na začátku našeho pořadu, který se tentokrát veze na vlně rozvolněných opatření. K našim velkým radostem minulého měsíce patřily – kromě bytových akcí – bezesporu releasy v podání atlantských jezdců, jako jsou Future a Lil Uzi Vert, kteří se spojili na dlouho avizovaném projektu Pluto x Baby Pluto.

Bavila nás ale i nová deska od memphiského rodáka Juicy J, který opět posílá do světa svou standardně vysokou kvalitu, a my jsme takzvaně spoko. S čím je hodně spoko i sám Chain, je nová deska od R&B umělce, který si říká NAV. Ten přitvrzuje a na chvíli opouští melodickou linku, abychom si mohli pořádně užít striktnější rapovačku.

Jediný release ze světa žen je v aktuálním díle debutová deska od všem známé Megan Thee Stallion, která se proslavila sex pozitivní bombou WAP s Cardi B. Megan má venku suverénní mixtape Good News, který rozhodně stojí za bližší prozkoumání. Stejně tak nás mile překvapil britský jezdec Giggs a nečekaně i sám Bones, který má na svém kontě další album s úctyhodným pořadovým číslem 39. Závěrem bylo ale nutné zmínit i několik tuzemských releasů, trochu té moudrosti z ulic a tak podobně.

Jak moc se Jardič a Chain rozvolnili? Co říkáme na desky? Co znamená Now or never a jak nás baví Jorja? Poslechněte si nejnovější díl Scény s Opakem Dissu a všechno se dozvíte.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.