Comeback Keshy, mexický No. 1 hit i anime zběsilost. Tracky, na které budete „kelovat“ do rána

4. květen 2023

Notorický mullet opět na vrcholu! Americkému singlovému i albovému žebříčku kraluje (roku 2023 uzpůsobený) country písničkář Morgan Wallen. V závěsu za ním je nová deska (pod jiným pseudonymem skrytého) Sugy z BTS. Agust D i Morgan Wallen ale ve Velkých číslech už zazněli. Došlo tak na mexický globální No. 1 hit od Grupo Frontera, které na videoklipovém place překvapil Bad Bunny, dále na nováčka Davida Kushnera nebo „kelování“. Co to vůbec znamená?

„Nechceš se nechat změnit tak, jak jsem se změnila já,“ zpívá sklíčeně americká zpěvačka Kesha v jednom ze dvou čerstvých singlů, které předznamenávají vydání jejího comebackového alba Gag Order. Už 19. května se od autorky (často nenáviděného) hitu TiK ToK dočkáme vyvrcholení několika let trvajících nepříjemností, které údajně zažívala s vykořisťujícím producentem Dr. Lukem. Soudní spor, jehož předmětem je údajná pomluva dobrého jména Dr. Lukea ze strany Keshy, se má dál vyvíjet letos v létě.

Rekordní počet modulací přinesla novinka Yoasobi – japonského superdua, které čerpá z anime scénářů. Singl Idol působí extrémně hyperaktivně, pro někoho možná až v neposlouchatelné míře. Jak to cítí Annabelle s Filipem? A kdo další se přihlásil o slovo s upřímnou zpovědí krom Keshy?

Znáte kapelu Keanu Reevese? Kdo je Mr. Forgettable? A je v pohodě být z LA? Pusťte si čerstvý díl Velkých čísel!

autoři: Filip Černý , Annabelle
Spustit audio