Drby z Cannes: Johnny Depp jako Ludvík XV. nudil, Juliette Binoche předvedla dokonalé food porno

31. květen 2023

O víkendu skončil 76. ročník filmového festivalu v Cannes, který navštívil také Šimon Holý. Jaké filmy se mu líbily a jaké drby slyšel? Seriál Succession neboli Boj o moc skončil. Proč nad ním nejde přestat přemýšlet, i když jeho postavy jsou úplně mimo realitu? Pusťte si novou epizodu podcastu Kompot!

V Cannes měl velmi sledovaný comeback Johnny Depp, který si zahrál Ludvíka XV. v historickém snímku Jeanne Du Barry - Králova milenka. Co se šuškalo o jeho výkonech a spolupráci s režisérkou Maïwenn? Jak dopadl u diváků a recenzentek seriál Idol, ve kterém hrála po boku The Weeknda Deppova dcera Lily-Rose Depp?

Podpořte Kompot v anketě Podcast roku! Hlasujte pro něj do 5. června na webu podcastroku.cz.

Hrozní lidé dělají hrozné věci a jsou hrozně smutní. Seriál Succession skončil svou čtvrtou a zřejmě poslední sezónu. Jak se finále líbilo Šimonovi a proč je Boj o moc podívaná, na kterou nejde přestat myslet? A kdo je Hanky nejoblíbenější postava? Pusťte si Kompot.

Kauza Brzobohatý-Kuchařová nebo šestá sezóna reality show Selling Sunset – pusťte si naše bezprecedentní názory v nové epizodě a sledujte Kompot na Instagramu!

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.