Ester Geislerová: Bavilo by mě být medvídek s medem

3. únor 2021

V dada rubrice Brambora s vejcem telefonovali Ivana s Alešem herečce a umělkyni Ester Geislerové. Ta byla krásně naladěná, protože je prý aktuálně zamilovaná a věří v lásku. V mini rozhovoru se jí ale vyptávali nejen na lásku (na tu tedy skoro vůbec), ale hlavně na to, co by vařila, kdyby se hlásila do pořadu Prostřeno, a jakým by chtěla být zvířetem.

Ester se svěřila, že její totemové zvíře, se kterým se tedy i dokáže ztotožnit, je medvěd. Takže by si asi uměla představit, že je medvídek s medem. Prozradila taky, že její kuchařský majstrštyk je koprovka, kterou ale třeba Ivana s Alešem moc rádi nemají.

Do hudebního okénka tentokrát vybrala písničku sama Ester. Zvolila krásný cajdák ze soundtracku k filmu Top Gun, a sice skladbu Take My Breathe Away od americké skupiny Berlin z roku 1986.

Co nám Ester poradila pro to, abychom měli hezký a funkční partnerský vztah? A co by naopak doporučila těm, kdo by (z jakýchkoliv důvodů) chtěli mít ošklivý a nefunkční vztah? Ptal se Aleš opět na to, zda je důležité mít řidičák? A zajímá vůbec někoho, že on ho nemá? Poslechněte si celý díl Brambory s vejcem.

Spustit audio

Související

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.