Eva Samková: K narozeninám jsem dostala reprák

4. květen 2020

Ivana dnes měla narozeniny, takže disponovala extrémním rozladěním, a to zejména z toho, že je zase o rok starší, a pořád nic velkého ani užitečného nedokázala. Aleš jí obdaroval seschlou bramborou se syrovým vejcem a sbírkou surrealistických básní, což jí náladu zvedlo, ale ne zas moc.

Narozeniny nedávno slavila i snowboardistka Eva Samková, která k nim ale místo nahnilé brambory dostala velký reprák ke gramofonu. „To jsem nečekala. Umí to všechno,“ zhodnotila funkce reproduktoru sympatická olympionička a nebyl by to Aleš, aby se nejapně nedoptával, co jako všechno tím Eva myslí. Držitelka zlaté medaile z olympiády v Soči jeho dotaz velkoryse přešla a místo toho se svěřila s tím, že vlastně k narozeninám původně nechtěla vůbec nic. „Lidi, kteří jsou úspěšní a ještě skromní! Na to já nemám,“ sebemrskačsky glosoval Aleš a Ivana už se tetelila, až na známou sportovkyni vytáhne svůj geniální dotaz ohledně preferencí housky, či rohlíku.

Čtěte také

Před závěrečnou bombou v podobě pečivové volby ale zbylo dost času na další zásadní otázky typu, co je ve snowboardcrossu nejméně důležité a jakému sportu kromě snowboardingu by se rodačka z Vrchlabí určitě nechtěla věnovat. Ivana toužila zjistit, zda se mistryně světa, která teď tráví hodně času studiem, řídí nějakým mottem nebo heslem. Eva Samková prý není moc velkým zastáncem sdílení různých motivačních citátů na internetu a sama se snaží hlavně o to, aby byla spokojená sama se sebou. To se zatím Ivaně ani Alešovi rozhodně nedaří a zřejmě ani dařit nezačne, ale to by bylo na jiný pořad.

V hudebním okénečku jsme zamávali hochům z kapely Backstreet Boys. Jeden z nejúspěšnějších boy bandů vznikl takzvaně na klíč začátkem 90. let na Floridě. Aby tato kapela prorazila, zpočátku koncertovala v obchoďácích nebo školách a jejich úplně první koncert proběhl v zábavním parku kombinovaném se zoo. Vybrali jsme si jejich hit Everybody (Backstreet’s Back) z roku 1997, jehož úvod ještě Ivana stihla zpříjemnit milým tvrzením, že Aleš je hnus. Ten jí za to popřál, aby do příštího roku ztloustla jako prase. Tak uvidíme, co se ve studiu stane na Alešovy narozeniny, které jsou už za týden.

Alešem by chtěl být obdarován každý. Oslavenkyně Ivanka dnes měla to štěstí

Co by Eva Samková řekla na narozeninový dárek v podobě staré brambory? Je důležité pro snowboardcross umět s plynem? Jaký sport doporučuje úspěšná reprezentantka Alešovi a proč? Kolikrát skočila Ivana Evě do řeči a kolikrát ji nechala domluvit? Pusťte si obohacující rubričku Brambora s vejcem.

Spustit audio

Související