Good Times Only: Prorazit znamená, když na tebe přijdou lidi i mimo Prahu

10. říjen 2018

Vítězové hitparády neobjevených Startér představili svůj nový singl poprvé naživo v našem studiu a prozradili, co je čeká v nejbližší budoucnosti.

„Doteď se nestačíme divit, co pro nás výhra ve Startéru stále ještě dělá. Jsme v hledáčku a díky tomu jsme se seznámili a skamarádili se spoustou lidí, přibylo nám hodně koncertů a za chvíli nás čeká premiéra klipu,“ lákají Good Times Only na koncert v Klubu FAMU, kde v sobotu 20. října společně s kolegy ze Startéru Hello Marcel a svými oblíbenci Duklou pokřtí video k singlu Někdy jsme to my.

„Nechceme být hlasem generace, děláme to pro radost,“ usmívá se frontman Good Times Only Filip Černý, který otázky ohledně tklivé melancholie a pocitů samoty v textech kapely hbitě odráží do neznáma.

„Debutovou desku plánujeme snad na začátek příštího roku,“ dodává kapela, která se, zdá se, rozhodla neusnout na vavřínech. „Otázkou je, zda má v dnešní době ještě smysl desky vydávat hmotně,“ zamýšlí se na závěr Kryštof, baskytarista a jeden z textařů Good Times Only.

Mají projekty typu Startér Radia Wave vůbec smysl a šanci pomoct začínající kapele? Poslechněte si celý rozhovor a Studio Session vítězů minulého ročníku hitparády neobjevených Good Times Only.

autor: Jakub Kaifosz

Související

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.