Grundfunk presents Rustam Ospanoff in the mix

12. říjen 2012

Minulý týden byla u nás ve studiu DJka Orisha, aby pozvala na sobotní hraní DJe a producenta Rustama Ospanoffa, který do našich končin přijíždí vůbec poprvé ve své kariéře až z dalekého Kazachstánu.

Co můžeme čekat od člověka, který do své země dokázal přivést Soil & Pimp Session, Gillese Petersona, Jazzanovu nebo Jamiroquaie? To se dozvíte již v sobotu v pražském Paláci Akropolis nebo v neděli u nás ve vysílání!
jazzystan.com/eng
www.soundcloud.com/ospanoff

25 let uplynulo od vydání alba Bad Michaela Jacksona a jistě nikdo nepochyboval, že by k takovémuto výročí vydavatelská firma neudělala nějakou tu speciální edici. Pochopitelně udělala. V neděli vám ji představíme a vezmeme si ku pomoci nějaké ty raritní skladby a živé provedení těch známých.

Zatímco tento týden jsme si užívali koncerty zahraničních hvězd, příští týden bude ve znamení českých kapel. Co nového se nám chystají předvést např. TOP Dream Company, Madfinger či Private Collective? My vás na jejich koncerty nejenom pozveme, ale můžete se těšit na nějaké ty exkluzivity, které pro vás umí připravit jen váš oblíbený pořad.

02741648.jpeg

Duo Smoove & Turrell je poměrně zavedené, ostatně pánové byli loni se svou show i v Praze. Co ale dělají samostatně? V neděli se v rubrice Groove Window dozvíte, co dělá první jmenovaný, kterému v pondělí vychází album First Class.
www.myspace.com/smoovenorthernfunk

Tradiční migrénou bohů vás v neděli od 22 hodin na Radiu Wave provedou DJ Maceo a Viktor Mašát. Těšte se na funk, soul, groove a jazz.

autoři: Viktor Mašát , Maceo
Spustit audio