Gumové baleríny Kartell a běžecký speciál

27. duben 2009

Boty z umělé hmoty se podle všeho vrací na výsluní. V minulých Modechau jste slyšeli o střevíčkách Melissa ze speciální voňavé gumy, které navrhla Vivienne Westwood. Teď upozorňujeme na barevné panenkovské balerínky, které vznikly ve spolupráci italských firem Kartell a Normaluisa.

Lesklé nízké baleríny Glue Cinderella od značky Kartell zařadil do své přehlídky na začátku jara i návrhář Pavel Ivančic. Asistent Liběny Rochové v ateliéru oděvu a obuvi na pražské Všup (a první český návrhář, který předváděl na London Fashion Weeku) má nejenom co se týče bot hodně vytříbený vkus, na který se podle našeho názoru můžete plně spolehnout. Reportáž o plastových balerínách z obchodu Kartell připravila reportérka Any.

00909556.png

Od obutí se odvíjí i další reportáž, ve které jde spíš o užitné vlastnosti než o design. Pokud chodíte běhat, nebo o tom zatím jen opatrně přemýšlíte, máme pro vás tip na zajímavý obchod. Speciální běžecká prodejna v Táboritské ulici na pražském Žižkově nabízí všechno na běhání, od bot, přes výživu, sporttestery až po oblečení. Na speciálním přístroji vám tam změří styl vašeho běhu a podle toho doporučí nejvhodnější obutí. Více se dozvíte v rozhovoru s Josefem Rendlem.

odkazy:
www.kartell.it
www.normaluisa.com
www.bellabrutta.cz
www.melissaplasticdreams.com
www.triexpert.cz

playlist:
Crystal Antlers - Andrew (Touch And Go)
The Bitters - Can You Keep The Secret (Mr. Blank Dogs)
The Vaselines - Son Of A Gun (Sub Pop)
Fan Death - Goodbye Horses (Phantasy)
The Big Pink - Velvet, GGD remix (4 AD)
Glasser - Glad, Delorean remix (True Panther Sounds)
Aleladiane - White As Diamonds (Fargo)
The Devastations - Rosa (Beggars Banquet)

autor: nikamay
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.