Herec Denis Šafařík: Mám rád helmu, protože lidi mají tendenci mlátit mě do hlavy

6. duben 2022

Hostem dada rubriky Brambora s vejcem byl herec Denis Šafařík, který se hned zkraje svěřil, že ho momentálně osud dovedl do postele, kde marodí. V rozhovoru jsme samozřejmě zjišťovali i to, jaký má sympatický rodák z Vrchlabí vztah k brnění a jakou jeho část má nejradši. „Mám rád helmu, protože lidi mají často tendenci mě mlátit do hlavy,“ prozradil Denis, který hrál třeba v pohádce Kouzelník Žito a momentálně exceluje v soutěži Tvoje tvář má známý hlas.

Během rozhovoru se nám mladý muž, který žil dva roky v Německu, svěřil také s tím, jaká barva je hnusná, jaký je jeho vztah k horoskopům anebo které slovo má rád. V hudebním okénku jsme si tentokrát připomněli skladbu z 80. let Take On Me od norské skupiny a-ha. „Říká se, že to je jeden z nejtěžších refrénů v popovém songu vůbec,“ předváděl se Aleš se znalostí, kterou vyčetl na Wikipedii.

Kde se podle Aleše nacházela bájná Atlantida a na jakém principu fungoval tamní horoskop? Jaký má Denis Šafařík vztah k uklízení a jakým kusem oblečení by se rád stal? Nejen to se dozvíte v Bramboře s vejcem.

Spustit audio

Související

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.