Herečka Klára Melíšková: Mě strašně baví být mnou

24. březen 2022

V dada rubrice Brambora s vejcem jsme tentokrát telefonovali divadelní a filmové herečce Kláře Melíškové, která momentálně sklízí všude chválu za svůj výkon v minisérii Podezření. Zajímalo nás proto, co je v současné době nejhorší na tom, být Klárou Melíškovou. „Mě strašně baví být mnou,“ přiznala se rodačka z Roudnice nad Labem a tím naznačila, že neshledává žádná negativa na tom být sama sebou.

V rozhovoru jsme se samozřejmě věnovali oblíbenému tématu jídla a zjišťovali jsme, zda a co několikanásobná držitelka Českého lva snídá. „Většinou snídám, dělávám si třeba kaše… Pohankové s ovocem a tak dále,“ prozradila nám sympatická herečka, která prý ale na rozdíl od kaší nemusí červenou barvu. „Je na mě taková moc konkrétní,“ zdůvodňuje své tvrzení.

Do hudebního okénka vybral Aleš písničku Maluj zase obrázky od Hanky Zagorové. „Lidi si často myslí, že se to jmenuje hrníčky,“ poučoval Ivanu Aleš. „Podle mě je těžké malovat dlaní. Fackuješ třeba lidi dlaní, ale nemaluješ,“ zamýšlí se na textem Ivana.

Jaké překvapivé skutečnosti týkající se údajně největší brambory na světě odhalil investigativní redaktor Aleš? Bála se někdy Klára Melíšková, že ji unesou mimozemšťani? Jak zní její oblíbené slovo a jakým kusem oblečení by se chtěla stát? Poslechněte si celou Bramboru s vejcem a vše se dozvíte.

Spustit audio

Související

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.