Herečka Anita Krausová: Mám teď hladové období

31. srpen 2023

Hostem rubriky Brambora s vejcem byla herečka a moderátorka Radia Wave Anita Krausová. Té jsme se mimo jiné ptali na to, co si ráda dává k obědu. Anita se zasnila a svěřila se, že má momentálně hladové období, takže by pořád jedla. Oběd je tedy pro ni momentálně stejně důležitý jako snídaně a večeře. „Mám strašně ráda masíčko s bramborem,“ nechala nás nahlédnout pod pokličku svých chutí žena, která má ráda taky sníh a hory.

Co je podle divadelní a filmové herečky v současné době trendy oblečení, které by měl nosit Aleš? Co je Anitino oblíbené anglické slovíčko a co je podle ní nejhorší na herecké profesi? Probrali jsme toho hodně, včetně nestárnoucí klasické otázky, co je nejhorší smrad na světě.

Do hudebního okénka zvolil Aleš písničku I am Every Woman od Whitney Houston, konkrétně její remix, který asi stejně nikdo nezná, ale to nevadí. Ivana se svěřila, že jí bylo vždycky zpěvačky líto a že se jí líbil film Osobní strážce a tím se aktuální díl Brambory s vejcem uzavřel.

Která znamení horoskopu podle Alešovy rešerše nenávidí podzim a jak svou nelibost dávají najevo? Má Anita Krausová radši chlupy ze psa, nebo chlupy z kočky? A jaký je její názor na žabky a pantofle? Poslechněte si celou Bramboru s vejcem a zjistíte tohle i mnohem víc.

Spustit audio

Související