Hitparáda neobjevených zná své prozatimní favority. Jsou jimi Sundrinker, Caramel i rapper Ondyone

22. listopad 2022

Čas neúprosně letí a svůj pětitýdenní pobyt ve Startéru má za sebou už i brněnská kytarová kapela Caramel. Krom nich se Tereza s Filipem v sedmém kole Startéru museli rozloučit i se dvěma skladbami, se kterými se seznámili teprve minulý týden. Kvůli nízkému počtu získaných hlasů soutěž opustili Noise Flow s úzkostlivým songem Trapped In The Spiderweb a Kyioshi s niterným počinem Meeting. Vždyť jsme se teprve potkali!

Dalším městem, které (kromě Brna) dává vzniknout nadějným startéřím soutěžícím jsou České Budějovice. Čtyřiadvacetiletý písničkář Petr Wohlgemuth nás má prý „docela rád“, a tak by byla škoda, kdyby ho s novinkou Butterfly potkal podobný osud jako oblíbenkyni poroty Marjari, která se v hitparádě udržela jen dva týdny. Potřebný klíč k nepojmenovanému tajemství přináší s písní Key To Mystery mlaďas David Pejčoch, který je ve Startéru již podruhé. Při té příležitosti naučil Terezu a Filipa výraz simp. Děkujeme.

Trojici novinek doplňují ještě Wreckberries z pražské Michle, kteří už dávno rezignovali na budoucnost lidstva. Navíc jim někdo unesl kapelní maskotku Danielu. Jaká škoda. Jejich singl Goodbye Mr. Conspiracy se ovšem zdá (minimálně Tereze) jako ideální adept na soutěžení v hitparádě neobjevených. Snad nás ty novinky zase neopustí. Mezi prozatimní favority patří kapely Sundrinker, Caramel, Brighter Days nebo rapper Ondyone.

Který song ze sedmého kola hitparády neobjevených je váš oblíbený? Ukažte mu lásku tím, že pro něj zahlasujete! Dále nám také můžete posílat vlastní hity na adresu starter@rozhlas.cz.

autoři: Filip Černý , Tereza Odehnalová
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka