Hrdinové Reakce se postavili zlu. Připomínají mi Hermionu a Harryho, říká herečka Natalie Golovchenko

12. červen 2023

Nový podcastový seriál Reakce z prostředí české vysoké školy rozkrývá mocenské hry u případů sexuálního násilí. Jeho hrdinové se rozhodnou zlu postavit. „Lera a Max mi připomínají Hermionu a Harryho Pottera,“ říká herečka Natalie Golovchenko. Čerpala pro roli Lery z vlastních zkušeností z umělecké vysoké školy? Pusťte si rozhovor v podcastu Kompot.

Realita je seriálu Reakce bohužel opravdu hodně podobná i ze zkušeností třicetileté Natalie. „Bohužel tu pořád panuje představa, že herec nebo herečka musí trpět, aby vydali nejlepší výkon,“ popisuje prostředí uměleckých škol. Jak by z hlediska bezpečnosti oznámkovala česká natáčení? Zjistíte v podcastu Kompot.

Ve vysílání plném hostů Hana Trojánková Biriczová přivítala také Martina Honce, dramaturga Kompotu a manažera sociálních sítí Radia Wave. Co si myslí o Výměně manželek s Ornellou Koktovou a Josefem Koktou? A proč bychom měli vidět influencerskou komedii Cool Girl!? Pusťte si Kompot.

Proč byste se měli podívat na šestou sezónu Selling Sunset? A hlavně: kupujte lístky na nezapomenutelný večer s Hankou, Šimonem a Sandrou Bullock! Ve čtvrtek 22. června se v kině Přítomnost koná další Kompot kino. Tentokrát se budeme společně dívat na Slečnu Drsňáka. Předprodej je zde.

Spustit audio

Související