Hrozí z poslechu nových soutěžních songů tinnitus? Startér radí: noste špunty!

31. leden 2024

Svůj pátý týden v hitparádě – pro nedostatek hlasů – bohužel neodstartovala skladba Strach a úzkost od Matyášovi kamarádi, z posledního místa se loučí také Kaya. Startér tentokrát v režii nikoliv Martina a Filipa, ale Martina a Martiny – do hitparády neobjevených dorazila posila v podobě moderátorky a redaktorky Radia Wave Martiny Foldynové. Co mají společného ona a tinnitus? Měli byste nosit špunty? A jak se moderátorům pozdávaly novinky?

Takzvaný radio edit své písně Špatnej vliv do hitparády doručila kapela Hihihahaholky, která má venku debutové album Pinky Winky Life. Její poslech měl na Martinu a Martina vliv spíše dobrý, tracku nelze upřít nadsázka a damáctví, zároveň ale ani dotaženost. Jen tak dál, posílejte cenzurované verze!

Své štěstí ve Startéru zkouší opakovaně zkouší zpěvačka a songwriterka Klara Belleville, novinka 29 Days zní možná jako titulková píseň seriálu o teenage upírech, ale oproti loňské At Ease je tu znát posun k lepšímu. Ještě aby ne, zmíněnou novinku totiž Klara nenapsala ve svých čtrnácti letech a nově pracuje také s producentem Dannielem Dflow.

Poslechněte si celý díl Startéru, doražte 15. dubna na Startér Showcase v Kasárnách Karlín, pošlete nám svůj song na starter@rozhlas.cz a hlasujte pro své favority*ky na wave.cz/starter.

autoři: Martin Šolc , Martina Foldynová
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.