Ivana Chýlková ve StarDance? Skvělý casting! Jako by tam byla Meryl Streep

17. říjen 2023

Dvanáctá sezóna taneční soutěže StarDance odstartovala čačou a bez Jana Tománka jako porotce. Ten je nyní tanečním partnerem herečky Ivany Chýlkové. Povedl se stejně i casting dalších devíti známých osobností? Zjistíte v Kompotu. Den před sedmasedmdesátiletými narozeninami zemřela americká herečka a podnikatelka Suzanne Somers. Zavzpomínejte s Kompotem na legendární Carol Fosterovou z oblíbeného seriálu devadesátých let Krok za krokem.

Seriál Sex Education končí čtvrtou sezónou. Tvůrci se rozloučili s několika postavami a přivedli nové, na které se ale diváctvo jen těžko dokáže napojit a hned se s nimi zase rozloučit. Poslední sérii také škodí příliš mnoho témat. Jak závěr netflixovského hitu hodnotí Šimon? A proč se z Hanky stal boomer s otřesnými vtipy, které nejsou vtipné? Pusťte si Kompot.

Čtyřdílný dokumentární série Beckham má na ČSFD.cz hodnocení celých 90 %. Je to zasloužené? Co dokument o slavném fotbalistovi sděluje nového a co Hance chybělo? Pusťte si novou epizodu.

Dostanete také doporučení na Šimonův oblíbený podcast o filmech a popkultuře You Must Remember This. A přijďte nás pozdravit ve středu 18. října do Jazz Tibet Clubu v Olomouci, kde budeme od 20:00 mít živý Kompot se skvělým hostem Filipem Titlbachem!

Spustit audio