Jak bobr sbalil geparda. Je lepší randit v masce nebo sledovat Filmy, které nás udělaly?

6. srpen 2021

Je výhodnější ubít mrože kusem kamene nebo kusem ledu? Jak vypadá neandrtálský environmentalismus v podání krále boomerů Jeremyho Clarksona? Patří Forrest Gump mezi Filmy, které nás udělaly? Je M. Night Shyamalan anděl zkázy nebo jen marně hledá ztracený Čas? Dozvíte se v Čelistech.

Do pořadu Čelisti se brněnská diva Šárka Gmiterková tentokrát přišla především pochlubit s tím, že jí kuna ohryzala těsnění na motoru. Lidské sexy příšery Aleš Stuchlý a Antonín Tesař její historku považují za lascivní metaforu. Šárka také poradila, jak se seznámit s atraktivním hasičem prostřednictvím vína a kladkostroje, zatímco Tonda dumal nad příčinou záhadné tmavé skvrny na zátylku svého oblíbeného diktátora Kim Čong-una.

„Já bych chtěl bejt prase. Ale krásný,“ prozradil Aleš při hodnocení bizarní dating reality show Sexy příšery. Její účastníci randí v maskách zvířat, mimozemšťanů nebo zombies. „Je to trend současných reality shows, které se snaží vzdorovat údajný dnešní povrchnosti. Účastníci se musí zainteresovat něčím jiným – hlasem nebo tím, o čem hovoří. Bohužel většina těch lidí je totálně stupidní, takže nám nezbývá než se tím perverzně bavit,“ shrnuje podstatu tohoto pořadu Aleš. „Je to nedotažený,“ myslí si Šárka.

„Zamaskovala bych jim celý tělo. Co třeba ten osvalený sysel, co tam neustále čumí holkám na zadky?“ Ani Tonda není z randících zvířátek příliš nadšený. „O těch maskách to není vůbec. Ty masky jsou čistej gimmick, kterej nesouvisí s tím, co se tam děje,“ stěžuje si. Aleš ale nesouhlasí: „Pro mě to byl totální binge. Užil jsem si i sarkastickej komentář komika Roba Delaneyho.“

Mají Brazilci tak rozvinutou sexy kulturu, že jsou Too Hot to Handle? Chtěli by Aleš se Šárkou zestárnout na pláži společně s M. Night Shyamalanem? Jak si podle Vítka poradil král boomerů Jeremy Clarkson s měřením beraních varlat? Které filmy udělaly Šárku a Tondu?

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.