Jak si stojí Utopia? Rapový servis @rapdenne o Travisi Scottovi, rolloutech a informačních zdrojích

Do studia Radia Wave dorazil na rozhovor autor instagramového blogu @rapdenne, se kterým jsme probrali nejen jeho rapový kulturní servis, ale také očekávanou desku Utopia od Travise Scotta i několik dalších alb.

Náš letní vysílací režim stále pokračuje v pomalému tempu, a proto jsme si do dalšího dílu přizvali na pomoc (a na rozhovor) hosta. Tak trochu kolegu z naší novinkové branže – Samuela, který je autorem Instagramového blogu o rapu @rapdenne. Ten již několik let obstarává pro mladou generaci rapových fanoušků pravidelný a výstižný informační servis jak z tuzemské tak i zahraniční scény.

S naším hostem bylo na místě probrat jak tradiční novinkové rubriky, tak i samotnou práci s blogem a hned několik hudebních projektů. A jak jsme již avizovali, tím největším albem na stole stole byla tentokrát dlouho očekávaná Utopia od Travise Scotta, jíž jsme podrobili hloubkovému ponoru, co stopáž stačila. A Travisem to neskončilo.

Kdo dělá nejlepší rapové rollouts? Co nám dala Utopia? Kdo volá právníkovi? A co nového čekat od Samuela z @rapdenne? Poslechněte si nový rozhovor Scény s Opakem Dissu a dozvíte se víc.

Spustit audio