Jak by vypadal „český“ Shrek? Hrál by ho Geňa a režíroval Troška, myslí si Slejvák

15. červenec 2024

Tato rychlá popkulturní sprcha začala zapálenou diskusí o toxických facebookových skupinách, ze kterých se Vilmě s Mírou „nedaří“ odejít. V jedné takové se řeší i seriál Výměna manželek, jehož poslední epizoda s polyamorní trojicí z Prahy pohnula českým internetem.

Moderátoři Slejváku polemizovali, moralizovali a shodli se, že místo Výměny dají brzo šanci nové show Honeymoon, která podle mnohých spojuje formát seznamovacích a tzv. přežívacích reality shows. Pořad také oslaví návrat Terezy Pergnerové na moderátorskou scénu, jejíž působení v Esu a Vyvolených si Vilma s Mírou rádi připomněli.

Tématem epizody bylo také čerstvé oznámení o rozrůstajícím se shrečím universu o pátý film, který půjde do kin přesně za dva roky. Míra doufá, že se děj nezaměří na šest potomků hlavních postav a zůstane u původní trojice. Vilma nadhodila, kdo by měl jejich postavy ztvárnit ve filmu či muzikálu, kterému se dlouhodobě daří na Broadwayi, tady v Česku – určitě by tam neměl chybět Geňa a Suchoš.

Kdo z českých herců a hereček by podle Vás obstál v rolích Krasoně a Doris? A mohli by to být Marek Lambora s Evou Burešovou? Poslechněte si celou epizodu Shrejváku a podělte se s námi o své názory na našem Instagramu @slejvak_radiowave!

Spustit audio

Související

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.