Kateřina Brožová: Nesnáším bzukot much

31. březen 2021

V aktuálním vydání dada rubriky Brambora s vejcem telefonovali Ivana s Alešem herečce a protagonistce celé řady muzikálů Kateřině Brožové. Pozitivně naladěné ženě nemohli nepoložit své oblíbené dotazy: Jakým kusem oblečení by chtěla být a jaké zvíře se jí hnusí? Rodačka ve znamení Vodnáře by prý raději byla květinou (ideálně v květináči) než oblečením a nemá ráda mouchy.

„Obtěžovaly mě po ránu, když vyšlo slunce, a od té doby nesnáším bzukot much,“ vzpomínala na svá dávná setkání s mouchami Kateřina. Zjišťovali jsme ale i to, zda věří na věci mezi nebem a zemí, jak se má člověk smířit se stárnutím a jaký je její vztah ke šnekům.

V hudebním okénku jsme si připomněli hit, který jak jednou slyšíte, už ho z hlavy nevypudíte. Vyloženě letní píseň s krásným názvem Dragostea Din Tei od kapely O-Zone, o které si Ivana myslela, že je z Rumunska, ale prý je z Moldavska.

Myslí si Kateřina Brožová, že by měl správný člověk (případně když ne člověk, tak chlap) mít řidičák? A kdy už ho Aleš bude mít? Nikdy? Poslechněte si celý sluncem a Kateřinou prozářený díl Brambory s vejcem a hned budete mít lepší náladu.

Spustit audio

Související