Kdo má největší pusu a pyj? I to jsou informace, které se mohou hodit

1. září 2021

Zuzana a Ivana tentokrát ve studiu, které pro ně znamená svět, přivítaly jen samy sebe a pobavily se o anomáliích a informacích, které jsou sice nepraktické, ale cvrnkly je svou podivností do nosu.

Ivana jakožto fanynka systematizace věd Zuzanu poinformovala o tom, jak vznikla Guinnessova kniha rekordů. Spoiler alert: za vším je kapitalismus a znuděný aristokrat. Zuzana Guinnessovu knihu ale neuznává, protože étos vítězů a poražených je jí cizí.

Zuzana jako milovnice biologie zase vytáhla bizarní story o ženě s největšími ústy a muži s největším pyjem. Pyj se však ukázal jako podvod – šlo pouze o extrémně vytahanou předkožku. Není všechno zlato, co se třpytí.

Poté přidala k dobru historku o ženě s šesti prsty, aniž by to mělo nějakou pointu. Nakonec se ještě probral život nejmenší ženy v České republice a to, jak má upravenou kuchyni, a také muž, který snědl nejvíc hamburgerů na světě, a mohlo se jít domů.

Také vás fascinují lidé s nejvypoulenějšíma očima, medvěd, který umí hrát na kytaru, a další podivnosti? Pusťte si do duše a uší Buchty a přijdete na to, že nejste jediným fandou bizárů.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.