Kewu pouští svou selekci, STEADY je zdravý a Flám opět v rovnováze

29. listopad 2022

Na úvod nejnovější epizody Flámu zazněl single z nadcházejícího alba americké zpěvačky Kelela – Raven. Sega Bodega zase neočekávaně droppuje single nesoucí název Kepko. Coco Bryce vydává junglový banger Vespiary Mind a King Doudou vydává reggaeton remix na track Fashion Freak od Isabella Lovestory.

LIQUIDS HEAVEN je nejnovější album z dílny Jimmy Edgara. Kewu z tohoto projektu vybral tracky BITE THAT 2, který svou post-produkcí připomíná vlivy jisté SOPHIE nebo XXXTentaciona a track EVERYBODY kde hostují rappeři 10k.Caash a Zelooperz. Christian Rich vydává single Work, který podle dvojice moderátorů bude znít v každém atlantském strip klubu aspoň dva roky.

Safety Trance je název nového projektu oblíbeného Squarepushera, který se opět vrací ke kořenům post-klubové hudby s novým singlem Caracas Bubbling Sound. Yung Hurn se také vrací ke kořenům se svým remixem na oblíbený devadesátkový erodancový hit Better Off Alone od Alice Deejay.

Co znamená slovo Kepko? Kdo je z dvojice moderátorů lingvisticky zdatnější? A co znamená slovní spojení „pořádný ciabatty“? To a mnohem více se dozvíte v nejnovější epizodě Flámu.

autoři: Kewu , STEADY
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.