Kikimora Disco Morgana Modeschaua

16. květen 2010

Modeschau se tentokrát zaměřila na jedno jediné jméno: Kikimora. Není to obyčejná módní značka, ale originální koncept, virtual skin store, který místo sledování trendů vytváří nové. Svébytný originální vesmír Kikimory vytváří mikrobioložka Nina a Vítek, který se bez ohledu na analytickochemické vzdělání soustředí hlavně na hudbu, která ho všestranně inspiruje.

Protože se nám líbí nejen móda, kterou Kikimora přebírá, přešívá i sama produkuje, ale i hudba, která je s ní neodmyslitelně spojená, dali jsme poprvé v historii našeho pořadu hudební dramaturgii zcela do rukou hostům.

Playlist od Vítka Disco Morgana Modeschaua najdete na domovském blogu a více se o fenoménu Kikimora dozvíte v rozhovoru, který jsme natáčeli v nejmenované kavárně na Vinohradech. Celou Modeschau v kuse včetně hudby si jako obvykle můžete poslechnout v Jukeboxu Radia Wave. Stačí vybrat název pořadu Modeschau a datum vysílaného dílu 15.5.2010.

Odkazy:
kikimoraspath.tumblr.com
facebook.com/kikimorania
ebay.com/kikimoras_path

autor: nikamay
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.