Klidový režim Ventolina: Mystický techno večírek, který vám doma odpálí subáč

19. prosinec 2020

Speciální vydání Plejáku tentokrát přináší antiúzkostný playlist do neklidné doby kurátorovaný šíleným vědcem s aprobací pro disco Ventolinem. DJ a mimo jiné i vysokoškolský pedagog, vlastním jménem David Doubek, se postaral o hudební selekci, která je trochu mystická, trochu kosmická, barevná i strohá, nijak zvlášť rychlá, ale hodně hlasitá. Připravte si subáče a udělejte si doma malý mystický techno večírek.

Ventolin si připravil zamyšlený atmosférický party playlist složený z věcí, které jsou převážně nové. „Některé autory jsem třeba vůbec neznal a kvůli playlistu jsem si je pro sebe objevil,“ říká k výběru.

Tahle hudba by hrála na party, na kterou by teď Ventolin nejraději vyrazil. „Nejvíc bych si ji užil, ať už jako tanečník, nebo DJ, a mohla by klidně být v jednu odpoledne nebo v jednu ráno,“ dodává. „I když je zima, představuju si zahradu a lidi, který mám rád.“

 

Vybíral i na základě své oblíbené hudební platformy. „Tracky jsem vybíral striktně podle toho, jestli jsou na Bandcampu, protože Bandcamp je cool. Doufám, že si to užijete nebo si to třeba pustíte na takový party, kterou si uděláte doma,“ vzkazuje Ventolin.

Jak zní kosmické techno? A které tracky při sestavování svého antiúzkostného playlistu Ventolin objevil? Poslechněte si Klidový režim.

PLAYLIST:

Multi Culti – Culted For Beirut
Rozzma – Hout
Fabrizio Mammarella & Umberto Saba – Angola Acid
Christina Chatfield – Energies (Original Mix)
The Comet Is Coming – Cosmic Dust
Andi Otto – Bow Wave
Sleaford Mods – Mork N Mindy ft. Billy Nomates
Acid Arab – Électrique Yarghol ft. Hasan Minawi
Andrew Weatherall – Unknown Plunderer
Iñigo Vontier & Thomass Jackson – Naive Song In E Minor (Original Mix)
Phillipi & Rodrigo – Paciencia

autor: Filip Černý
Spustit audio

Související