Ventolin: Lidi nejsou rádi trapní. Je dobrý to občas nabourat

14. září 2020

Jeho koncerty a parties jsou legendární, kromě klubů ale plní pravidelně i vysokoškolské učebny. V ujetém podcastu Karaoke jsme přivítali nevšedního hudebníka, DJe a doktora Ventolina, abychom mu položili nesmyslné i velmi zásadní otázky světa. Stihne na všechny odpovědět, nebo zazpívá karaoke?

Které tři obrázky by si rád namaloval do latte artu? Proč na začátku hudební kariéry na akademické půdě nemluvil o své vášni pro beaty? A jsou jeho hranaté brýle fashion statement? V Karaoke jsme se Ventolina zeptali na všechno, co vás zajímá, i na to, co vás ani nenapadlo. Deset vteřin časového limitu dělí Ventolina od zpěvu. A on zpívat opravdu nechce. Jak to celé dopadlo? Poslechněte si novou epizodu jediného rozhovoru, ve kterém se místo odpovědí zpívá.

Se sympatickým členem amatérského divadelního spolku Nejhodnější medvídci a atypickou tváří české hudby jsme si povídali i o trapnosti, Tinderu nebo outsiderství. „Vždycky jsem se trochu identifikoval jako outsider,“ zamýšlí se David Doubek. „Nikdo nechce být trapnej, ani já. Je ale dobrý si občas uvědomit, jaká je to všechno hra, nepodlehnout tomu pocitu,“ říká v Karaoke.

Respektuje Hugo Toxxx víc Vladimira 518, nebo Mikea Trafika? Které tři věci štvou na veganství Bena Cristovaa? Jaká tři nová slova vymyslí Albert Romanutti? A které tři účesy by si Klára Vytisková nikdy nenechala udělat? Poslechni si celou epizodu, odebírej Karaoke jako podcast a poslouchej i další díly ujeté podcastové série Hany Řičicové a Vítka Svobody.

autoři: Hana Řičicová , vis
Spustit audio

Související

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka