Gabi Heclová: Moji hudbu v Česku asi nepochopí. Chci lidem dodat kuráž

5. říjen 2020

Influencerka, herečka a podcasterka s energií stáda koní, statisícovým Instagramem a velkými hudebními plány, která se nebojí říkat věci tak, jak jsou. V ujetém podcastu Karaoke jsme přivítali Gabi Heclovou, abychom jí položili otázky na závažná, ale i úplně nesmyslná témata. Stihne na všechny odpovědět, nebo zazpívá karaoke?

Které tři barvy oblohy má ráda? Vydržela by radši 72 dní bez Instagramu, nebo by měla Instagram bez followerů? Cítí se při připravování podcastu Started from the Bottom jako novinářka? V Karaoke jsme se Gabi Heclovou snažili nachytat, překvapit i pobavit dotěrnými dotazy.

Deset vteřin je časový limit, se kterým se Gabi musí vypořádat. Karaoke má ráda, hlavně po pár drincích v klubu. Zazpívá ale na Radiu Wave? Poslechněte si novou epizodu jediného rozhovoru, ve kterém se místo odpovědí zpívá. Gabi totiž zpívá opravdu ráda, s hudbou má velké plány. „Ráda bych do konce roku vydala EP, na kterém právě pracuju. V Česku to ale asi nikdo nepochopí, nebudou to úplně rádiové hity.“

S instagramerkou, zpěvačkou a hlavní hrdinkou podcastového seriálu Zkouškový jsme si povídali o generaci youtuberů, z níž vyrostli profesionální propagátoři vzdělávacích reforem, moderátorky nebo psycholožky. Co by chtěla, aby po ní na sítích zůstalo? „Chci lidem dodat kuráž, aby se nebáli být takoví, jací jsou, a šli si za svým, jako to dělám já,“ říká v Karaoke.

Respektuje Hugo Toxxx víc Vladimira 518 nebo Mikea Trafika? Které tři věci štvou na veganství Bena Cristovaa? Jaká tři nová slova vymyslí Albert Romanutti? A které tři účesy by si Klára Vytisková nikdy nenechala udělat? Poslechni si celou epizodu, odebírej Karaoke jako podcast a poslouchej i další díly ujeté podcastové série Hany Řičicové a Vítka Svobody.

Spustit audio

Související