Lingvistický skvost! Moderátorům se plete jazyk a MEZ vydává projekt, kde mu je sotva rozumět

16. září 2022

JD. REID vydává EDITS 5, svůj pátý kompilační projekt plný editů, blendů, mashupů a bootlegů, který ve Flámu rozhodně nesmí chybět. V nejnovějším díle pořadu zazněly ale například i tracky BLESSINGS (reggae edit tracku Blessing Me od oblíbených Mura Masa, Pa Salieua a Skillibenga), HOT SOUL MUSIC (edit nejposlouchanějšího hitu Break My Soul od Beyoncé v loungeové náladě) nebo SOLO IN BRAZIL (remix tracku Solo od nezvěstného Franka Oceana s brazilskými prvky baile funku).

Ze světa rapu se k nám do studia dostává německá delegace nejnovějších hitů. Pouštíme garážový Warmer Regen od Danteho YN a Secco Maracuja od SiraOne, který by neměl chybět v žádném klubu!

Britská delegace v sestavě MEZ, Frisco a P Money si pro nás připravila vysoce energický single z nejnovějšího projektu MezTape Vol.1 s názvem Woiya. Dále z projektu zazněly oblíbené bangery Africa Continent nebo Naughty, který se ale podle nás měl jmenovat spíš Well Behaved.

Giggs přidává další gangsterskou hymnu do své kolekce singlů – Da Maximum. JME a Scrufizzer se vrací ke kořenům a vydávají grimový hit Man Do Road, čímž připomínají otázku, na kterou už deset let neznáme (a snad nebudeme znát) odpověď: Is grime really dead?

Jak Kewu oslnil svou partnerku na druhém rande? Jaký je oblíbený rapperský pseudonym STEADYho? A kde můžete dvojici vidět spolu i zvlášť hrát v nadcházejících dnech? To a mnohem víc se dozvíte v nejnovější epizodě Flámu!

autoři: STEADY , Kewu
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.