Mikýř a streamer Agraelus se shodují: Rohlík je penetrační nástroj

20. duben 2023

Dada rubrika Brambora s vejcem měla tentokrát netradičně dva hosty. Jedním z nich byl moderátor a bavič Martin Mikyska aka Mikýř a druhým streamer a youtuber Vojtěch Fišar alias Agraelus. Ivana s Alešem neboli Brambora a Vejce se k oběma internetovým velikánům připojili v rámci charitativního streamu na podporu projektu Ježíškova vnoučata.

Po rozpačitém úvodu jsme pokračovali k rozpačitému středu a rozpačitému závěru celé rubriky. Padaly jak klasické dotazy na preferenci koprovky, nebo znojemské omáčky a samozřejmě nechyběl dotaz „houska, nebo rohlík“. Oba pánové se shodli na tom, že v titulku chtějí mít informaci o tom, že rohlík je penetrační nástroj. Ale probrali jsme i spoustu jiných dotazů. Například jsme zjišťovali, kdy naposledy pocítili nenávist, jak rychle se může člověk zamilovat a zda je to vůbec žádoucí.

Proč by Mikýř chtěl být čepicí a kdy naposledy měl doma Agraelus líheň červů? A jak by člověku z 15. století vysvětlili, co je to počítačová myš? Poslechněte si Bramboru s vejcem s tzv. zvučnými jmény českého internetu.

Spustit audio