Milování, práce, sauna, cvičení. U čeho se potíme rádi a kdo nám voní?

2. prosinec 2022

„Já osobně vnímám pot velmi pozitivně, samozřejmě, když je to někdo, kdo mi takzvaně voní,“ prozrazuje na sebe Eliška Soukupová a s Karlem Vladykou se shodují, že z objektů své touhy mají pot občas chuť i slízat. U sexu se oba potí rádi, ale občas dojde i na pocení trapností, což Karel ilustruje historkou o své první návštěvě gay sauny.

K pocení může docházet, i když se cítíme nepříjemně a jsme pod psychickým tlakem, třeba v souvislosti s naší sexualitou. „Před coming outem tam bylo hodně potu z úzkosti, aby to nikdo nezjistil,“ popisuje Karel svá raná středoškolská léta.

Z tajností se ve škole potila i Eliška, když se zamilovala do jednoho profesora. „On měl tak sexy mozek. Já jsem si říkala: ty jsi tak inteligentní, ty budeš určitě tak trochu prasák.“

První díl hotcastu Pot je ale také o překonávání vlastních nejistot a studu. Teď už se Eliška a Karel nebojí potit u lásky ani u cvičení a sdílet své zážitky se světem. Na upocené historky se ale můžete těšit i od náhodných kolemjdoucích.

Může být potu moc? Jsou lidi spíš jako úhoři, nebo jako bankomaty? Kdo byl Elišky první slavný idol, ze kterého se zapotila tam dole? A jaké se k potu mohou vázat kinky a úchylky? Poslouchejte v podcastu Pot Elišky Soukupové a Karla Vladyky, jehož první díl si můžete na webu a v podcastových aplikacích výjimečně poslechnout už o den dříve!

Upozorňujeme, že tento pořad není vhodný pro děti.

 

Spustit audio