Zamiluju se třikrát denně. Influencerka trapnosti a zpěvačka Tali žije v erotických představách

15. červen 2024

Hostkou Elišky Soukupové v hotcastu Pot byla Natálie Schejbalová alias Tali. Patří k předním představitelkám žánru slam poetry u nás. Tali je taky písničkářka, které v roce 2021 vyšlo EPčko Nelásky a v květnu tohoto roku debutové album Kvalitní umění. Její instagram je útočištěm pro milovníky trapného humoru a sama o sobě říká, že je 2. nejvtipnější žena na českém internetu hned po Aleně Schillerové.

„Za čtyři dny se to úplně vyprodalo, celý můj křest dopadl přesně tak, jak jsem chtěla,“ směje se Tali, když popisuje křest alba Kvalitní umění. „Akorát se mi teda rozepla podprsenka se zapínáním vepředu. Samozřejmě jsem to vzala do hry, odhodila jí do davu a zpívala jsem dál,“ dodává.

„Přitahují mě muži, kteří jsou chudí a emočně nestabilní. Jak jsou vysocí, je mi jedno. Svaly jsou příjemný bonus, ale nijak na tom netrvám.“ Jaká kritéria na své potenciální partnery uplatňuje komička Tali a co ji naopak zaručeně odradí?

„Žiju výhradně ve svých představách, reálný svět vnímám jen okrajově. V mých fantaziích je mi nejlépe, je tam totiž dost sranda!“ Natálie se netají svou bezbřehou představivostí, díky které se prý 80 procent mužů, se kterými se v životě setká, následně objeví v jejích erotických snech.

Eliška Soukupová a Tali

„Ve vztazích se snažíme být si emočně i fyzicky věrní. Ne vždy jsme toho ale schopní, protože jsme slabí.“ Tali na svém nedávno vydaném albu v písních Streo mono gamie a Zamiluju zpívá o svém vztahu k věrnosti a partnerské exkluzivitě. I když v jedné z písní zazní „zamiluju se klidně třikrát denně“, v Potu tuhle informaci uvádí na pravou míru: „To je přestřel, ale třikrát za týden jo. Monogamie není jednoduchá. Upřímnost je podle mně důležitější než věrnost. Je to nepraktický, ale je to zábava.“ Co jí láká na polyamorii a věří Tali na lásku na celý život?

Proč má Tali raději audio porno než hrané erotické filmy? S jakými stereotypy se jako komička setkává? A jak vnímá svoje ženství? Poslechněte si hotcast Pot!

Upozorňujeme, že tento pořad není vhodný pro děti.

Spustit audio

Související

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.