Mladý slovenský rapper Luna99 přihrává Orava Dirty Sound

4. září 2020

Na další vydatný rozhovor z československého federálního rybníku se zastavil mladý slovenský rapper, MC a člen labelu Dogma Family, který operuje v oblasti severního Slovenska – Luna99.

Skvělé punchlines, rychlé tempo, jazda, koniferky, fotbal a 100% rap. To jsou věci, na které můžete narazit v jeho prvních dvou projektech. V roce 2019 to bylo 99 EP a zkraje letoška spatřila světlo světa Orava Dirty Sound. Ale pozor, to není jediný letošní projekt od zástupce oravské rapové scény.

Luna99 a Blueraykoranthug

Na podzim 2020 vydává Luna99 své v pořadí třetí EP, o kterém se dozvíte víc v celém rozhovoru s Jardičem a Chainem. Kromě hudebních náležitostí nelze opomenout jeho pracovní pobyt v Americe na pozici plavčíka, život ve vysoké a nízké fotbalové lize ani cestování z ihrisek na stage.

Závěrem vydatného pofrku je bonus v podobě nového a svěžího okénka s názvem 7 pádů bolesti a šrámů, které odkrývá hlubiny tuzemského hip hopu a bystrost samotného hosta.

Zažil Luna99 Ameriku? Jak to má s fotbalem? A sundal boty? Pusťte si nový díl Scény s Opakem Dissu a všechno se dozvíte.

Spustit audio