Mloci lenoší a Madonna provokuje Harryho s Meghan. Přehled nedůležitých zpráv je tu

7. únor 2020

Zuzana Fuksová a Ivana Veselková v aktuálním díle podcastu Mikrovlnky vybírají ty nejlibovější kotletky ze zpravodajského pekáče.

Moderátorky jako vždy zaujaly zprávy jak z vědy, tak ze šoubyzu. Obě ženy žasly nad tím, že mlok jménem macarát jeskynní se podle vědců nepohne až sedm let. Dravější není ani jeho vztah k erotice sexík provozuje jednou za 12,5 roku. Zuzana tvrdila, že zná podobně pasivní jedince i v lidské říši.

„V Kanadě je nuda, pojďte bydlet do New Yorku,“ nechala se slyšet zpěvačka Madonna a nabídla tam Harrymu a Meghan byt k pronájmu. Diva vlastní dvoupokojový byt, který koupila v přepočtu za více než 160 milionů korun. Do dvoupokojáče by se mi ani nevešly věci, zkritizovala Madonninu nabídku Zuzana. Ivana namítla, že v New Yorku jsou trochu jiné ceny nemovitostí než v Brnečku.

Mikrovlnky nemohly zapomenout na kauzy z Brna. Po roce a půl se do tzv. Štatlu z pardubické věznice vrátil brněnský rapper Michajlov. Zda po vzoru kolegyně Madonny také nabídne svůj byt členům královské rodiny, to se teprve uvidí.

Je mezi superlíným mlokem, Madonnou nabízející byteček a propuštěním brněnského rappera z vězení nějaká hlubší souvislost? Určitě ne, ale nikomu to nevadí. Zahoďte ambice pochopit svět a radši si poslechněte všechny novinky ze známého vesmíru v novém díle Mikrovlnek.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.