Moderátor Mr. Kubelík: Dlouhé vlasy mám, abych vypadal trapně

17. březen 2021

Rubrika Brambora s vejcem oslavila rok své existence rozhovorem s mužem, který se popisuje jako Valach, Viking, skladatel filmové hudby a moderátor online talkshow. Zároveň je to člověk, který nechce veřejně prezentovat své křestní jméno a upřednostňuje oslovení Mr. Kubelík. Kromě toho, že Ivana s Alešem v Bramboře s vejcem jeho křestní jméno poněkud neohleduplně prozradili, taky zjišťovali, zda a kolik se dá internetovou show vydělat peněz.

Protože je ale potřeba klást důraz i na jiné věci než jen na peníze, ptali jsme se Mr. Kubelíka na jeho oblíbený vikingský recept, na to, proč má dlouhé vlasy a zda používá přípravky pro snadné rozčesávání. „Dlouhé vlasy mám proto, abych vypadal trapně jako v osmnácti na gymplu. A kondicionér nepoužívám,“ ukončil jakékoliv pochybnosti muž, který musí kvůli své show pravidelně jíst velké množství pálivého jídla, což mu nezávidíme.

V hudebním okénku jsme si pustili skladbu z roku 1996 se zásadním textem (i názvem) Where Do You Go od popového tria No Mercy. Aleš cení zvuk kastanět a Ivana by byla ráda, kdyby se taky jednou někdo zajímal o to, kam jde.

Jaké zvíře se Mr. Kubelíkovi hnusí a jakým kusem oblečení by se chtěl stát? Jaké jídlo ze sleďů by chtěl Aleš ochutnat a proč by si to měl radši rozmyslet? Poslechněte si celý rozhovor a budete mít lepší den. Možná.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.