Nová Mission: Impossible vytáhla AI z hlubokých devadesátek. Aspoň, že Tom Cruise pořád krásně běhá

14. červenec 2023

Čelisti ve složení Aleš, Vítek a Tonda se tentokrát věnují hlavně vybavení domácností. S Tomem Cruisem se pustili do hledání klíčů, ale dojde i na špatně zavřené dveře a milostné pletky se židlí. Aleš na závěr doporučí svou oblíbenou pedofilní školku v Texasu a Vítek zase poradí, jak v Bulharsku sehnat kvalitní hrobku.

„Pořád to bylo dlouhý a krásný, ale přeci jenom ne tak dlouhý a krásný jako předchozí díly,“ myslí si o novém filmu ze série Mission: Impossible Tonda. „Zlá umělá inteligence tam působí jako ze špatného devadesátkového filmu se Sandrou Bullock,“ říká Vítek. „Hlavně závěr je ale úplně famózní. Hroutící se culinary orient express je čistá Inception na steroidech a přepáleném oleji,“ olizuje se Aleš. Tonda s Vítkem ocenili i to, že Tom Cruise ve filmu pořád krásně běhá.

Je Vítek doma už jenom v Mission: Impossible? Ve které kolabující jaderné elektrárně by rozhodně nechtěl trávit Den po dni? Stál by Tonda raději o vztah s mluvící kočkou, inteligentní židlí, nebo s japonskou středoškolačkou Suzume? Byli by pak jeho Tchán s tchyní psanci? Proč Aleš potřebuje Blažiny lekce vyhazování peněz v igeliťáku z okna? A přišel už na to, Jak vyvolat sexuální skandál? Ty pudeš do postele a budeš spát, ti řikam!

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.