Od grillz až po čistý chrup. Jaké zuby cení rapová scéna?

2. září 2022

Fenomén zlatých zubů, soutěž o bílý chrup, žraločí grillz a mnoho dalšího. Náš nový speciál míří do dentálních vod ve světě rapu.

Po mnoha subžánrových speciálech se vydáváme do vod lifestylu. Fenomén, který nám tentokrát padl na stůl, nese jméno grillz ̶ drahé, krásné a vyšperkované zuby. Tuto nedílnou součást rapového swagu z období nultých let netřeba blíže představovat, a tak jsme se pověnovali především zásadním postavám, které tzv. dentální game posunuli na vyšší level.

V hlavní roli se představí zlatník Johnny Dang, jeho klienti Paul Wall, Nelly a mnoho dalších. Ze současných jmen nelze opomenout rekordmany typu Lil Wayna, specialisty jako je Riff Raff a taky nespočet rapperů, kteří přešli ze zlata na bílý chrup. Fenomén zubní game se proměňuje a tenhle díl ti vše řádně vybělí do podoby DaBabyho sedmičky. A dojde i na tuzemské kořeny dentální scény!

Co mají společného Etruskové a Paul Wall? Kolik grillz vyrobí za den Dang? A co na to Kato? Poslechněte si vše a ještě víc ve Scéně s Opakem Dissu.

Spustit audio