Pavel Brejcha, Old School, Pop Out, Fru Fru

23. listopad 2009

Old School je skupina designérů zabývajících se designem oděvů, obuvi a doplňků (včetně vlasového stylingu). Společně sdílí respekt k řemeslu, tradici a profesionalitě v oboru. Jmenovitě za Old School stojí: Adam Uchytil - vizuální komunikace, koncept a grafika, Hana Vaňátková - design obuvi a oděvu, Pavel Brejcha - design obuvi a oděvu a Regina Soudilová - hair styling.

Nové produkty Old School uvidíte na Design supermarketu od 11.-13.prosince 2009 a od prosince také nově na e-shopu www.mnohotoho.cz. Rozhovor s Pavlem Brejchou o botách a jeho dalších tvůrčích aktivitách a především o nové designérské skupině Old school si poslechněte zde.

Pop Out byl až donedávna zajímavým internetový obchodem s bytovými a módními doplňky. Od 5. října se navíc rozjel prodej v prvním kamenném obchodě Pop Out na Malé straně. Jak prostor vypadá a co v něm můžete očekávat se dozvíte v reportu od Anny.
Fotogalerii najdete na FCBK Modeschau.

Fru Fru je secondhand s originální značkovou módou. Jestli vás baví vintage kousky, zařaďte tenhle butik v ulici V Jirchářích 6 do svých pravidelných pochůzek, stojí za to. Fotogalerii z obchodu najdete zde.

odkazy:
www.kunstgezicht.cz
www.mnohotoho.cz
www.popout.cz
www.fru-fru.cz

playlist:
CFCF - Monolith (Acephale)
Cold Cave - Youth And Lust (Matador)
Black Feelings - Golden Children (alien8recordings)
Memory Casette - Asleep At A Party (Acephale)
Janelle Monae - Come Alive (Wondaland Arts Society )
His Clancyness - Ottawa Backfired Soon (Secret Furry Hole)
Blessure Grave - Stranger In The House (alien8recordings)
Sun Araw - Heavy Deeds (unsigned)

autor: nikamay
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.