Peníze pod kontrolou. Startuje nový magazín Finančák

14. březen 2022
Finančák

Od 24. března uslyšíte na Radiu Wave každý čtvrtek magazín Finančák. Iva Hadj Moussa a Richard Vrdlovec mluví s odborníky ve studiu i lidmi na ulici o tom, jak mít peníze pod kontrolou.

„Richard penězům rozumí, kromě toho, že to je duchovně založený jogín, živí se jako finanční specialista,“ říká Iva a dodává. „Mě svět peněz sice zajímá, protože si za peníze ráda kupuji hezké a užitečné věci, ale zatím o něm vím málo. Doufám, že se to díky Finančáku změní.“

Iva natáčí pro Finančák anketu s lidmi na ulici a ptá se jich na to, jak řeší placení daní, bydlení, půjčky nebo spoření. Jejich odpovědi pak spolu s Richardem rozebírají s odborníky ve studiu a ptají se jich na konkrétní rady ze světa peněz.

Podcast o penězích poslouchejte na Radiu Wave od 24. března 2022. Každý čtvrtek přistane nový díl na webu wave.cz/financak, v mobilní aplikaci mujRozhlas a v dalších podcastových aplikacích.

autoři: Iva Hadj Moussa , Richard Vrdlovec
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.