Pergnerka, Kotek i Hejdová lákají na nové reality shows. Co na podzim sledovat a čemu se vyhnout?

26. srpen 2024

Nová epizoda Slejváku přinesla průlet osmi reality shows, které v Česku teď postupně premiérují. Moderátoři neopomenuli ani aktuality ze světa popkultury jako videoklip zpěvačky Sabriny Carpenter s herečkou Jennou Ortegou, dítě nového „Brangelina” páru celebrit Justina a Hailey Bieber, nebo upejpavý demure trend, který v posledních dnech ovládl sociální sítě.

V rámci ikon týdne zazněly dvě excentrické postavičky, jedná virtuální a druhá skutečná, ač virtuálně se prezentující. Míra popsal svou současnou obsesi minihrou Robloxu ve stylu televizní soutěže Popelka, „Dress to impress,“ neboli Oblékni, abys zaujal.

Vilma zas přiblížila příběh „blázínka“ Jeremyho Fragrance – aka Daniela Nekonečného parfémové scény, který si po dlouhém online hledání mezi fanynkami konečně našel přítelkyni.

Poslechněte si, proč má Mírova spánková paralýza podobu Jany Paulové, na jakou hereckou polohu Lucie Borhyové je zvědavá Vilma a hlavně které reality shows si na podzim oba moderátoři (ne)pustí! O své ikony se nezapomeňte každou neděli podělit se Slejvákem na Instagramu @slejvak_radiowave.

Spustit audio

Související