Peter Nagy: Mongolské zvyky nepěstuji

17. únor 2021

V dada rubrice Brambora s vejcem se tentokrát Ivana s Alešem dovolali rodákovi z Prešova, který v roce 1991 nazpíval Alešovu oblíbenou písničku Sám s nohami na stole. Peter Nagy na sebe během rozhovoru prozradil třeba to, že je všežravec (ani koprovka mu nevadí), pozitivní člověk a majitel pejska z útulku.

Skoro se nám nepodařilo vyloudit z Petera žádnou negativní informaci, ale pak jsme z něj přece jen vytáhli aspoň to, že nemusí čaj s mlékem, protože na něj má špatné vzpomínky z mateřské školky. Zajímala nás i klíčová otázka, zda držitel Zlatého slavíka někdy spal v jurtě. „Mongolské zvyky nepěstuji, ale vím, že se vyrábí úžasné jurty,“ svěřil se zpěvák.

Do hudebního okénka Aleš vylovil píseň Livin’ la Vida Loca (zřejmě něco jako šílený život) od Rickyho Martina. Skladba je údajně vnímána jako začátek exploze latinského popu v roce 1999, ale jestli to tak je, nebo není, necháme na vás.

Umí frontman kapely Indigo hrát šachy? A umí prohrávat – v šachu i v životě? A jak je na tom v tomto ohledu Aleš? Poslechněte si celý díl Brambory s vejcem nabitý zásadními informacemi a dozvíte se to.

Spustit audio

Související