Přehlídka 333, T-shirt Party, Mixér a boty Fly

25. listopad 2008

Zvali jsme na trojitou přehlídku, která se pod názvem 333 odehraje v Libni v Hale C. Špionka Anny vám doporučí obchod s elegantními a zdravými botami, které jsou ještě ke všemu velmi vkusné. Informovali jsme o T-shirt Party v Hygienické stanici a zjišťovali jsme, jaká byla přehlídka mladých návrhářů na festivalu Mixér ve Zlíně.

V pátek 28. listopadu proběhne v Hale C v Drahobejlově ulici v Libni akce s názvem Zóna C. Krom divadla a koncertů se chystá i módní přehlídka bakalářských kolekcí tří absolventek oboru Oděvní a textilní návrhářství na Technické univerzitě v Liberci. Rozhovor se dvěma z nich, s Evou Růžičkovou a Dominikou Hladkou, si poslechněte v sestřihu pořadu. Název přehlídky je 333, ale pozor, nijak nesouvisí se značkou 333 fashion Design, které jsme se v Modeschau také v minulosti věnovali.

00820703.jpeg

Přestože se akce která proběhla v galerii Hygienická stanice jmenovala T-shirt party, mohli jste si přinést potisknout úplně cokoliv. Rozhovor o sítotiscích z dílny Hurá.cz najdete v jednom z předchozích pořadů.

Zdravé, krásné a kvalitní, takové boty se prý prodávají na rohu Vodičkovy, Jungmanovy a Lazarské v Praze. V reportáži od špionky Anny se vám představí značky Clarks, Fly a All Green.

www.kulturajinak.com
www.hura.cz
www.clarks.com
www.flylondon.com
www.greenshoes.co.uk

autor: ČRo Radio Wave
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.