Přemek Forejt: Nevidím nic špatného na tom, být občas naměkko. Chtěl bych už ale dospět

28. březen 2021

„Doufám, že už to brzo přijde a budu konečně chlap. Jsem pořád takovej klouček,“ říká jeden z momentálně nejsledovanějších kuchařů u nás. Přemysl Forejt se rozpovídal o své rodině, dceři i nové přítelkyni a prozradil, na jakou barvu si lakuje nehty na nohou.

S Přemkem jsem se poznal na letní svatbě přátel – když skočil placáka do vody, dost mě tím pobavil. Jde z něj klidná energie. A přesto, že má na sobě motorkářskou koženou bundu, vím, že si o nadupaných strojích povídat tentokrát nebudeme.

„S maminkou mojí dcery máme skvělý vztah, i když jsme od sebe. Jsem za to moc rád. Momentální vztah si chci chránit, ale neskrývám nic, beru to, jak to je,“ popisuje, jak má nastavené vztahy a že zamilovat se dá naplno, i když mají oba z předchozích vztahů děti. Je v tom jenom víc zodpovědnosti.

Poslechněte si rozhovor Václava Roučka s Přemkem Forejtem o jeho chlapském světě, nalakovaných nehtech na nohou a s překvapivým přiznáním na závěr.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.