Pro feat s vokální bohyní Rosalíou se vyplatí učit se španělsky. Ví to The Weeknd i Billie Eilish

18. listopad 2021

Vydání nové desky Adele je na spadnutí (album s názvem 30 vyjde už v pátek 19. listopadu) a ochutnávkový singl Easy on Me se již čtvrtý týden drží na prvním místě amerického žebříčku. Nemalé úspěchy slaví také kultovní švédská skupina ABBA, jejíž comebackové album Voyage je číslem jedna jak v Británii, tak u nás. Ve Spojených státech jim však stojí v cestě čerstvé jméno R&B světa – zpěvačka Summer Walker. I na tu v playlistu Velkých čísel došlo.

S překvapivě uposlouchatelnou desetiminutovou (ano, desetiminutovou) verzí písně All Too Well přišla Taylor Swift, která ví moc dobře, jak potěšit své fanoušky. Na přenahrané desce Red je spousta bonusového materiálu. Filip si kvůli stopáži tracku rozpomněl na skladbu z aktuální desky Tylera, The Creatora a Annabelle si v souvislosti s doprovodným krátkým filmem, ve kterém účinkuje Sadie Sink ze seriálu Stranger Things, nemohla zvyknout na to, že je tato herečka již dospělá, a tak dělá dospělé věci.

Téměř nepopsatelná chemie srší z nového singlu katalánské vokální bohyně Rosalíi, která znovu spojila síly s The Weekndem. Rosalía má speciální talent na to, že nutí své spolupracovníky učit se španělsky.

Moderátoři Velkých čísel se tentokrát zaměřili také na premiérové spolupráce – ty ztělesnili Post Malone s již zmíněným The Weekndem a domácí rapoví giganti Rytmus a Viktor Sheen. I Annabelle a Filipa totiž jedna taková v nadcházejícím týdnu čeká – ve studiu je doplní speciální host: hudebník, producent a moderátor Filip Vlček.

Pokud má Viktor Sheen baby face, co má potom Filip? Jak moc neuklizená je deluxe verze Kanyeho Dondy? A existuje lepší ad-lib než „já jsem kápo“? Pusťte si čerstvý díl Velkých čísel!

autoři: Annabelle , Filip Černý
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.