„Ať se Billie Eilish omluví!“ Kanye West se hádá, s kým může, v Rudolfinu uvidíte jeho mši zdarma

15. únor 2022

Kanye West požadoval omluvu Billie Eilish za to, že se rozhodla zastavit koncert, když se fanynce udělalo špatně. Proč to West vzal jako útok na svého kamaráda Travise Scotta? Jak dopadl „retro“ poločas Superbowlu a co má herečka a moderátorka Whoopi Goldberg společného s ezoteričkou Helenou Houdovou? Zjistíte v Kompotu.

Americký sportovní „svátek“ Superbowl doplňuje každoročně hudební vystoupení v poločase. Tentokrát vystoupili Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige a Kendrick Lamar. Jak to dopadlo? A jak správně vyslovovat slovo Superbowl, aby z vás nebylo „Superstřevo“, jako z moderátorky podcastu Kompot? Zjistíte v novém díle.

Vystoupení v poločase Superbowlu 2022

Rapper, návrhář a neúspěšný kandidát na amerického prezidenta Ye, dříve známý jako Kanye West, se hádá, s kým může. Jednou je to zpěvačka Billie Eilish, která bude na jaře rovněž vystupovat na oblíbeném americkém festivalu Coachella, podruhé je to dosud častý spolupracovník Kid Cudi, potřetí vlastní manželka, s níž je v rozvodovém řízení a jejíž smsky v pondělí začal zveřejňovat.

Hudebník, který dříve otevřeně hovořil o tom, že mu byla diagnostikována bipolární porucha, se vrhl i na náboženství a pořádá nedělní mše. Jednu z nich můžete zdarma zhlédnout v Galerii Rudolfinum v rámci výstavy Not Without Joy. Ve středu 16. února budou mít v rámci výstavy přednášku hudební publicisté Karl Veselý a Pavel Klusák.

Whoopi Goldberg se po dvou týdnech vrátila na obrazovky v diskuzním pořadu View poté, co měla stopku kvůli nevhodným vyjádřením o židech a holokaustu. Dostal by podobný trest i muž? Co má Goldberg společného s Helenou Houdovou a kde leží „krční čakra“ Země? Pusťte si Kompot a sledujte nás na Instagramu.

Spustit audio